Νέα αποφασιστική προσφορά και... διορία στη Γιουνάιτεντ από τον Σεΐχη Γιασίμ!

Η τελευταία και πιο … πιεστική προσφορά από τον Σεΐχη Γιασίμ για το 100% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατατέθηκε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα απευθείας στους Γκλέιζερς, οι οποίοι έχουν διορία μέχρι την Παρασκευή για οποιαδήποτε συζήτηση και διαπραγμάτευση μαζί του.  Νέα αποφασιστική προσφορά και... διορία στη Γιουνάιτεντ από τον Σεΐχη Γιασίμ!

Η τελική πρόταση του Σεΐχη Γιασίμ ενδεχομένως να ξεπερνά τα 5 δισ.λίρες, με το σύνολο του ποσού να είναι τέτοιο που εκείνος θεωρεί ορθό και δεν φτάνει στα 6+ δισεκατομμύρια που αξιώνουν οι Αμερικανοί νυν ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων».

Οι Γκλέιζερς, βέβαια, δείχνουν να το ξανασκέφτονται και μάλιστα να το κάνουν ιδιαίτερα θερμά, αφού έχουν προσφορές που θα τους επιτρέψουν να έχουν συμπαίκτες κι όχι να πουλήσουν το κλαμπ.

Ο Σεΐχης Γιασίμ στην τελική προσφορά του ξεκαθαρίζει ότι θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και κουβέντα. Διαφορετικά αποσύρεται παντελώς από τη διαδικασία της συζήτησης, αφήνει την πρότασή του εκεί και δεν ασχολείται ούτε για… ένα ευρώ παραπάνω.

Κώστας Ζάλιαρης