Aνακοινώνεται από την Αλ - Ιτιχάντ ο Καντέ, έκλεισε ο κύκλος στην Τσέλσι!

Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται πως εκκρεμούν για τη μετακίνηση του Ενγκολό Καντέ στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ - Ιτιχάντ, με τον Γάλλο να αποχωρεί από την Τσέλσι μετά από έξι χρόνια.



Aνακοινώνεται από την Αλ - Ιτιχάντ ο Καντέ, έκλεισε ο κύκλος στην Τσέλσι!

Μπορεί ο Ενγκολό Καντέ να ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, όμως ο Τοντ Μποέλι έμοιαζε να έχει διαφορετική άποψη, επηρεαζόμενος προφανώς και από τους αρκετούς τραυματισμού του Γάλλου μέσου, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος μόλις σε επτά περιπτώσεις στην Premier League.

Άμεση συνέπεια αποτέλεσε η αποδοχή της πρότασης της Αλ - Ιτιχάντ, μιας και ο Γάλλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με τον Καντέ να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 100 εκατομμύρια ετησίως.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο τον ήθελε πολύ και έστειλε δικούς της εκπροσώπους στο Λονδίνο για να τον κάνει δικό της, και όλα δείχνουν πως ο Καντέ θα αποτελέσει… άμεσα συμπαίκτη του Καρίμ Μπενζεμά.

Έκλεισε ο κύκλος της Τσέλσι για έναν από τους πιο συμπαθείς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, αλησμόνητη η τριετία του Καντέ, από το 2017 μέχρι το 2020, με απίθανες εμφανίσεις, κατέγραψε 269 συμμετοχές συνολικά με την Τσέλσι και σκόραρε 13 φορές!

Δημήτρης Μανάκος