Λαλάνα για Μακ Άλιστερ: «Για να σε ψάχνει ο Μέσι στο γήπεδο…»

Ο Άνταμ Λαλάνα είπε λόγια που θα προκαλέσουν υπέρμετρο ενθουσιασμό στον κόσμο της Λίβερπουλ ενόψει της ανακοίνωσης της απόκτησης του Αλέξις ΜακΆλιστερ! Ο άλλοτε χαφ των «κόκκινων» τόνισε πως ο διαφαινόμενος νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας ξέρει πολύ καλά τι να κάνει στο γήπεδο και αυτό το απέδειξε και… ο Μέσι στο Μουντιάλ.



Λαλάνα για Μακ Άλιστερ: «Για να σε ψάχνει ο Μέσι στο γήπεδο…»

Ο ΜακΆλιστερ πήρε την άδεια από την Μπράιτον ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ, μετά την αποδοχή της πρότασης των περίπου 55 εκατ. λιρών που κατέθεσε το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ για τον παίκτη.

Η ρήτρα καλύφθηκε και οι «γλάροι» δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Επέτρεψαν στον διεθνή ποδοσφαιριστή ν’ αποχωρήσει κι εκείνος ετοιμάζεται πλέον για όσα αναμένεται να ζήσει στο «Άνφιλντ».

Ο Άνταμ Λαλάνα, σε μια προσπάθεια να στείλει… μήνυμα στον κόσμο της Λίβερπουλ για όσα θα πρέπει να περιμένει από τον Μακ Άλιστερ, σχολίασε στο «Big Interview» με τον Γκρέιαμ Χάντερ:

«Δεν είναι ούτε ο πιο γρήγορος παίκτης, ούτε ο πιο δυνατός. Δεν έχει σημασία αυτό όμως. Έχει μυαλό όπως του Μόντριτς. Γνωρίζει πως το ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο από κάθε ποδοσφαιριστή, όποιος κι αν είναι αυτός. Ο Μέσι τον αναζητούσε συνεχώς στα ματς της Αργεντινής στο Μουντιάλ. Και για να σε ψάχνει ο Μέσι, κάτι κάνεις καλά…».

Κώστας Ζάλιαρης