Πεπ: «Στον τελικό μετράει τι κάνεις σε αυτά τα 95’, όχι η ιστορία» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν δίνει δεκάρα για την ιστορία της Σίτι και της Ίντερ ενόψει της παρουσίας τους στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκαθαρίζει ότι θα φροντίσει να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη η ομάδα του σε αυτά τα 95’ του Σαββατιάτικου ματς για να πάρει το τρόπαιο.  



Πεπ: «Στον τελικό μετράει τι κάνεις σε αυτά τα 95’, όχι η ιστορία» (vid)

Ο Καταλανός σέβεται το παρελθόν και ό,τι έχουν καταφέρει τα δύο κλαμπ μέχρι και αυτή τη στιγμή, αλλά θέλει ν’ αποδείξει πως σε μια τέτοια βραδιά, όπως αυτή που έρχεται στην Πόλη, το προσεχές Σάββατο, αυτό που θα κάνει τη διαφορά θα είναι ό,τι θα παρουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι.

«Δεν παίζει ρόλο η ιστορία, αλλά ο τρόπος που θα συμπεριφερθεί η ομάδα σου στα λεπτά που θα διαρκέσει ο τελικός. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλοι. Αυτό είναι ξεκάθαρο» σχολίασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, αναφέροντας για την Ίντερ:

«Είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία, τα έχει καταφέρει περίφημα τα τελευταία χρόνια τόσο αμυντικά, όσο και με τον τρόπο που κάνει το τρανζίσιον για να επιτεθεί και να υπάρξει σύνδεση με τους επιθετικούς της ομάδας».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης