Ο Ζλάταν κατάφερε να γίνει απόλυτος σκόρερ, με γκολ σε κάθε διαφορετικό λεπτό αγώνα!

Άκουσε το σώμα του. Δεν θα μπορούσε πια να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Και μέχρι να πάρει την απόφασή του, είχε φροντίσει να … κατακτήσει το άθλημα. Ο Ζλάταν αποσύρθηκε, γνωρίζοντας πως έχει «υπογράψει» με γκολ κάθε διαφορετικό λεπτό συμμετοχής του, σε κάθε διαφορετικό έτος παρουσίας του στα γήπεδα!  



Ο Ζλάταν κατάφερε να γίνει απόλυτος σκόρερ, με γκολ σε κάθε διαφορετικό λεπτό αγώνα!

Είτε τον λατρεύεις, είτε τον μισείς για την περσόνα του, δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις όσα πέτυχε. Και όσα ήταν ικανός να κάνει σε ένα παιχνίδι. Από τις περίτεχνες ενέργειες, τις κινήσεις τάε-κβον-ντο, μέχρι τους τσαμπουκάδες με τους αντιπάλους του και το ύφος που είχε για να «ψαρώσει» όποιον του πήγαινε κόντρα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το βράδυ της Κυριακής αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο σε μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά στο Μιλάνο και αποχωρώντας, ξέρει πολύ καλά πως… κατέκτησε το άθλημα. Όσο μπόρεσε, το πήγε μέχρι τέλους στα κόκκινα. Και μπορεί να μην κατέκτησε ποτέ Τσάμπιονς Λιγκ με καμία από τις ομάδες στις οποίες βρέθηκε, αλλά τα κατάφερε μια χαρά σε όσα περνούσαν από τα πόδια του.

Τόσο, που πέτυχε γκολ σε καθένα από τα έτη της παρουσίας του στο άθλημα, από το 1999 έως και φέτος, αλλά και σε κάθε διαφορετικό λεπτό των 90’ μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης!

He came, he saw, he Zlatan’d.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης