Προχωράει του Ποστέκογλου στην Τότεναμ, ξανακοιτάζει Ρότζερς η Σέλτικ

Η Σέλτικ έδωσε άδεια στην Τότεναμ ώστε να συνομιλήσει επίσημα πλέον με τον Άγγελο Ποστέκογλου για να τον προσλάβει στην τεχνική ηγεσία, με τους «καθολικούς» να κοιτάζουν πλέον τόσο την περίπτωση του γνώριμού τους, Μπρένταν Ρότζερς, όσο κι εκείνη του Τζέσι Μαρτς!  Προχωράει του Ποστέκογλου στην Τότεναμ, ξανακοιτάζει Ρότζερς η Σέλτικ

Τα «σπιρούνια» πολύ σύντομα φαίνεται ότι θα έχουν ανακοινώσει τον Άγγελο Ποστέκογλου για να βρεθεί στην άκρη του πάγκου.

Από εκεί απολύθηκε ο Αντόνιο Κόντε, απολύθηκε εν συνεχεία και ο Στελίνι που είχε θητεύσει ως βοηθός του, ενώ, ο Ράιαν Μέισον ήταν εκείνος που έκλεισε την αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα να μένει παντελώς εκτός Ευρώπης.

Η Σέλτικ από την πλευρά της φαίνεται ότι στρέφεται σε μια γνώριμη επιλογή, με τον Μπρένταν Ρότζερς να έχει μείνει δίχως δουλειά μετά την απόλυσή του από την Λέστερ και να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «καθολικών» για νέα συνεργασία, μετά από την τριετία 2016-2019.

Και ο Τζέσι Μαρτς που δεν κατάφερε να παρουσιάσει αξιόλογο έργο στην Λιντς, φέρεται να είναι στους υποψήφιους για το κλαμπ της Γλασκώβης.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης