Ζλάταν: Οι στιγμές που το «λιοντάρι» έδειξε στο Μάντσεστερ πως… του αρέσει να τον αμφισβητούν (vid)

Τα έχει πει και στο βιβλίο του. Όλοι του έλεγαν να μην πάει στην Αγγλία γιατί θα τα βρει σκούρα. Και ήταν σαν του έλεγαν «πήγαινε»! Μην του πεις τι να μην κάνει. Γιατί θα το κάνει και θα σε εκθέσει. Ο Ζλάταν έβαλε τέλος στην καριέρα του και η Γιουνάιτεντ θυμάται το «λιοντάρι» που έμεινε… αδάμαστο στην παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Ζλάταν: Οι στιγμές που το «λιοντάρι» έδειξε στο Μάντσεστερ πως… του αρέσει να τον αμφισβητούν (vid)

Με δάκρυα στα μάτια στο Μιλάνο, με… ατακάρα προς τους οπαδούς της Ελλάς Βερόνα που τον αποδοκίμασαν, με κλασσικό… Ζλάταν στυλ και φροντίζοντας να γευτεί τις στιγμές όσο περισσότερο μπορούσε, ο «Ίμπρα» ανακοίνωσε το φινάλε που τόσο φοβόταν. Τέρμα το ποδόσφαιρο για εκείνον σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο χρόνος τελικά κατάφερε να προκαλέσει αντίκτυπο στο σώμα του και κάπως έτσι ο Σουηδός αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και όλες οι ομάδες από τις οποίες πέρασε το «λιοντάρι», φρόντισε να τον τιμήσει. Με ένα βίντεο γεμάτο γκολ, στιγμές… Ζλάταν και χαρακτηριστικές κινήσεις που ουδείς μπορούσε να σταματήσει όταν ο Ιμπραΐμοβιτς είχε κέφια. Με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» κατέκτησε ένα Γιουρόπα Λιγκ το 2017 με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ένα Λιγκ Καπ κι ένα Community Shield. Περισσότερο, όμως, κατέκτησε την Αγγλία. Εκείνη τη χώρα που του είπαν πως ήταν πολύ… γέρος για ν’ αντέξει στο ποδόσφαιρό της κι εκείνος απλά πήγε και έβαλε την υπογραφή του!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης