Ασταμάτητο... σερβίρισμα από τον Ντε Μπρόινε, 28 ασίστ για φέτος και απομένει ένα ματς!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο καλύτερος στο... σερβίρισμα προς τους συμπαίκτες του για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα και η διαφορά του από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ σε ό,τι αφορά την δημιουργία για το σκοράρισμα, είναι... χαοτική!  



Ασταμάτητο... σερβίρισμα από τον Ντε Μπρόινε, 28 ασίστ για φέτος και απομένει ένα ματς!

Ο Βέλγος αστέρας δεν χρειάστηκε να κάνει τρομερά πράγματα στον τελικό του Κυπέλλου. Είχε κι εκείνος μερικές καλές στιγμές, είχε το γέμισμα προς τον Ρόδρι λίγο μετά το γκολ του Γκουντογκάν με την κεφαλιά του Ισπανού να περνάει άουτ, όμως, η ασίστ θα ερχόταν αργότερα...

Στο 51ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ – δουλεμένο φυσικά – προς τα όρια της περιοχής για τον Γκουντογκάν που δίχως καθυστέρηση έκανε το μονοκόματο αριστερό σουτ για να γράψει το 2-1 και κάπως έτσι ο KdB ετοίμασε το 28ο γκολ για συμπαίκτη του τη φετινή σεζόν!

Αυτές οι ασίστ αφορούν όλες τις διοργανώσεις στις οποίες είχε συμμετοχή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ντε Μπρόινε, με τον συγκεκριμένο αριθμό να του χαρίζει τεράστια διαφορά από τον αμέσως επόμενο! Είναι τουλάχιστον στο +12 στις ασίστ από κάθε άλλον συνάδελφό του που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, σε όσα τουρνουά κι αν έχει παρουσιαστεί.

Φυσικά, αν καταφέρει να φτιάξει γκολ το επόμενο Σάββατο στην Πόλη, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, θα έχει άλλη γλύκα η δημιουργία του εκεί, αν συνδυαστεί και με το ευρωπαϊκό που τόσο πολύ θέλουν όλοι στη Σίτι του Πεπ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης