Άλαν Σίρερ για το πέναλτι της Γιουνάιτεντ: «Όποιος λέει ότι αυτό είναι πέναλτι, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο!»

Τη διαφωνία του για το πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο Άλαν Σίρερ στο BBC, μετά το τέλος του ματς.



Άλαν Σίρερ για το πέναλτι της Γιουνάιτεντ: «Όποιος λέει ότι αυτό είναι πέναλτι, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο!»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον Άλαν Σίρερ, αναφορικά με το πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον τελικό του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τζακ Γκρίλις, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε κάποια πρόθεση, αλλά ο Πολ Τίρνι αποφάσισε να καταλογίσει πέναλτι, θεωρώντας πως το χέρι δεν είναι στο σώμα του Άγγλου.

Έντονη η διαφωνία του Σίρερ, σχολιάζοντας τη φάση στο BBC, λέγοντας πως όποιος θεωρεί πως αυτό είναι πέναλτι, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο. Αν μάλιστα, ο κανονισμός λέει κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να αλλάξει ο ίδιος ο κανονισμός…

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Άλαν Σίρερ:

«Ξέρω τι λέει ο κανονισμός αλλά αυτό το οποίο λέω είναι ότι δεν είναι ποτέ πέναλτι μία τέτοια φάση. Αν χρειαστεί ας αλλάξουν τον κανονισμό γιατί αυτοί που κρίνουν μία φάση έτσι είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν παίξει ποτέ τους ποδόσφαιρο και είναι λάθος. Ότι και να συζητήσουμε δεν  έχει νόημα! Όταν κάτι είναι εκτός λογικής οφείλουμε να το πούμε.»

Δημήτρης Μανάκος