Ξεκίνησαν οι επαφές Γιουνάιτεντ - Τσέλσι για Μάουντ, δεν μένει με τίποτα ο ¶γγλος στο Λονδίνο!

Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Μέισον Μάουντ, με την Γιουνάιτεντ να έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Τσέλσι για τον παίκτη, ο οποίος έχει απορρίψει τρεις προσφορές των «μπλε» για ανανέωση συμβολαίου! 



Ξεκίνησαν οι επαφές Γιουνάιτεντ - Τσέλσι για Μάουντ, δεν μένει με τίποτα ο ¶γγλος στο Λονδίνο!

Ο Τεν Χαγκ τον θεωρεί πολύτιμο και τρομερά χρήσιμο για τη μεσοεπιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων». 

Ο Μάουντ φέτος είχε απογοητευτική σεζόν στην Τσέλσι, δεν κατάφερε να προσφέρει ούτε στο ελάχιστο, δεν θέλει να θυμάται αυτή την αγωνιστική περίοδο που οι Λονδρέζοι είχαν... τέσσερις διαφορετικούς προπονητές στον πάγκο και κάπως έτσι φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη θητεία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο εδώ και μέρες, με τους Times να κάνουν πλέον λόγο για έναρξη επαφών της ομάδας του Μάντσεστερ με την Τσέλσι για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. 

Ο τελευταίος, βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, φέρεται να έχει απορρίψει τρεις διαφορετικές προσφορές από τους «μπλε» για ανανέωση συμβολαίου και όλα δείχνουν ότι πλέον τίποτα δεν τον κρατάει στο κλαμπ όπου ανδρώθηκε... 

Βέβαια, οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων μόνο εύκολες δεν κρίνονται, αφού οι Λονδρέζοι αξιώνουν περί τα 80 εκατ.λίρες, ο Τεν Χαγκ θεωρεί το ποσό αυτό υπερβολικό, αλλά θέλει πολύ τον παίκτη κι έτσι τα «παζάρια» θα είναι σκληρά...

Κώστας Ζάλιαρης