Το man-management του Τεν Χαγκ οδήγησε την Γιουνάιτεντ σε άκρως θετική σεζόν (vid)

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο Έρικ Τεν Χαγκ κατάφερε να πάρει πολλά από τους ποδοσφαιριστές του μέσα στη σεζόν και να βελτιώσει τόσο την Γιουνάιτεντ που να κρίνεται πλέον η χρονιά τέτοια με θετικό πρόσημο. Οι κατ' ιδίαν συζητήσεις, η προστασία, αλλά και οι απαιτήσεις του Ολλανδού. 



Το man-management  του Τεν Χαγκ οδήγησε την Γιουνάιτεντ σε άκρως θετική σεζόν (vid)

Ο Τεν Χαγκ από την πρώτη στιγμή ήταν αποφασισμένος να πετύχει. Βραχυπρόθεσμα το έχει καταφέρει. Τι θα φέρει το μέλλον, ουδείς γνωρίζει. 

Προς το παρόν όμως, ο Ολλανδός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει κάνει άπαντες, τόσο στον σύλλογο, όσο και στις τάξεις των οπαδών και σε όλους όσοι απαρτίζουν το περιβάλλον της ομάδας, να έχουν ξεχάσει το θέμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ακόμα και τότε, ο κόουτς της ομάδας κατάφερε να βγει «νικητής» κι ας μην έχει σταθεί ποτέ σε αυτό το ζήτημα. Η πορεία, οι εξελίξεις και ο καιρός που πέρασε, το έχουν αποδείξει. 

Ο Μπρούνο Φερνάντες αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Τεν Χαγκ του έδειξε την εμπιστοσύνη του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει ο προπονητής να διατηρεί σε εγρήγορση τους παίκτες του, εμπνέοντάς τους εμπιστοσύνη. 

«Με έχει φωνάξει αρκετές φορές στο γραφείο του να μου πει ότι θα πρέπει να αλλάξουμε το ένα και το άλλο και μετά το άλλο, όταν δεν του αρέσει κάτι ή θεωρεί ότι μπορούμε να το κάνουμε διαφορετικά.

Έχει συνομιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές και με αυτό τον τρόπο τους δείχνει ότι τους σέβεται όλους και ότι είναι εκεί και έτοιμος να τους προστατεύσει όλους. Όμως, έχοντας αυτό το σκεπτικό της προστασίας, είναι λογικό να έχει και απαιτήσεις και να περιμένει κάτι να πάρει πίσω...» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης