Ο κόσμος προτίμησε 8 παίκτες της Σίτι για την καλύτερη συνδυαστική 11άδα του τελικού!

Τί θα γινόταν αν οι σύλλογοι του Μάντσεστερ ενώνονταν για μια στιγμή και δημιουργούσαν μια τρομερά... αστεράτη ενδεκάδα; Ο κόσμος ψήφισε και προτίμησε 8 ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι σε μια ιδιαίτερη, συνδυαστική 11άδα από τους συλλόγους της πόλης που έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου. 



Ο κόσμος προτίμησε 8 παίκτες της Σίτι για την καλύτερη συνδυαστική 11άδα του τελικού!

Οι «πολίτες» κυριαρχούν στο χορτάρι, αλλά και στις σκέψεις των οπαδών. Κυρίως εκείνων που ακόμα δίνουν την υπεροχή στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ, έναντι των «κόκκινων διαβόλων» και που μάλλον χρειάζονται να δουν ακόμα αρκετά πράγματα από τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ στο άμεσο μέλλον για να... ισορροπήσουν οι δύο σύλλογοι. 

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Κυπέλλου Αγγλίας στα social media διενεργήθηκε ψηφοφορία για την καλύτερη, συνδυαστική 11άδα από τον φετινό τελικό και η Σίτι είχε 8 δικούς της ποδοσφαιριστές έναντι μόλις 3 που προέρχονταν από την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ. 

Οι δύο από αυτούς τους τρεις της Γιουνάιτεντ δικαιωματικά κέρδισαν μια θέση έπειτα απ' όσα τρομερά έκαναν μέσα στη σεζόν, με τον Καζεμίρο να βρίσκεται στα χαφ και τον Ράσφορντ στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ, υπήρξε αναγνώριση των προσπαθειών του Λουκ Σο, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τη θέση στην μια πλευρά της αμυντικής τετράδας. 

Από την Σίτι ξεχώρισε ο Έντερσον - που όμως δεν θα παίξει στον τελικό, με τον Πεπ να έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Ορτέγκα - οι Ακάντζι, Ντίας και Γουόκερ για την άμυνα, ο Ντε Μπρόινε και ο Γκουντογκάν πλαισιώνουν τον Καζεμίρο στα χαφ και στην επίθεση φυσικά υπάρχει ο Χάαλαντ και ο Ριγιάντ Μαχρέζ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης