Ο Άλαρνταϊς έφυγε και έχει μόλις μια νίκη στην Πρέμιερ από τον Απρίλη… του ’21!

Βρέθηκε στον πάγκο της Λιντς μονάχα για τέσσερα παιχνίδια, δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ σε αυτή την … ανέφικτη αποστολή που ανέλαβε, όμως, μαζί και με την αμέσως προηγούμενη θητεία του σε πάγκο ομάδας της κατηγορίας, ο Big Sam δεν έχει χαμογελάσει και πολύ τα τελευταία… δυο χρόνια!  



Ο Άλαρνταϊς έφυγε και έχει μόλις μια νίκη στην Πρέμιερ από τον Απρίλη… του ’21!

Φυσικά είχε αποσυρθεί από την προπονητική το καλοκαίρι του 2021 και επέστρεψε στην δουλειά μόλις τον προσέγγισαν οι άνθρωποι των «παγωνιών» με το σκεπτικό πως θα μπορούσε να δώσει κάτι στην ομάδα και να την οδηγήσει στην επιβίωση… από το πουθενά.

Το παιχνίδι ήταν χαμένο από καιρό και κάπως έτσι με τρεις ήττες και μια ισοπαλία, η Λιντς αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία, με τον Άλαρνταϊς ν’ αποχωρεί πλέον από την τεχνική ηγεσία ως όριζε το συμβόλαιο των τεσσάρων αγώνων.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι τέτοια που αναφέρει ότι έχει να φύγει νικητής από το γήπεδο, από τον Απρίλη του 2021, αφού στα 11 τελευταία του παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (υπολογίζοντας και το τελευταίο διάστημα της παρουσίας του στην Γουέστ Μπρομ) έχει μετρήσει 8 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Κώστας Ζάλιαρης