Ο Μουρίνιο πετάει και τα μετάλλια του νικητή, δεν … σνομπάρει το ασημένιο! (vid)

Το βράδυ της Τετάρτης στην Βουδαπέστη δεν το ήθελε πάνω του. Θεωρεί ότι η Ρόμα αδικήθηκε. Το έβγαλε αμέσως και το χάρισε. Κι όμως, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν… σνομπάρει το ασημένιο μετάλλιο, αφού στο παρελθόν έχει πετάξει και αυτό του θριαμβευτή, όταν κατέκτησε πρωτάθλημα με την Τσέλσι στην πρώτη του θητεία εκεί!  



Ο Μουρίνιο πετάει και τα μετάλλια του νικητή, δεν … σνομπάρει το ασημένιο! (vid)

Ο Πορτογάλος έχει ιδιαίτερο δεσμό με τους οπαδούς των «μπλε» του Λονδίνου. Το σπίτι του στην αγγλική πρωτεύουσα, όπως έχει αναφέρει, είναι τρομερά κοντά στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πάντοτε θα τον συνδέει κάτι πιο βαθύ με αυτό το κλαμπ, από το οποίο απολύθηκε δυο φορές για διάφορους λόγους, αλλά η αγάπη του για τον σύλλογο δεν κλονίστηκε.

Πάντως, αυτό που έκανε ο τεχνικός της Ρόμα το βράδυ της Πέμπτης στον πρώτο του χαμένο ευρωπαϊκό τελικό με την ήττα στα πέναλτι από τη Σεβίλλη, ναι μεν ήταν απόρροια πικρίας, αλλά… δεν έχει πετάξει μονάχα ασημένιο μετάλλιο.

Όταν είχε κατακτήσει την Πρέμιερ στην πρώτη του θητεία στην Τσέλσι, είχε προσφέρει το μετάλλιό του (μαζί με το σακάκι του!) στην εξέδρα, με την οποία δέθηκε συναισθηματικά.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης