Θα πρέπει να περιμένει για το απόλυτο ρεκόρ ευρωπαϊκών τίτλων ο Έιμπραχαμ…

Δεν κατάφερε τελικά η Ρόμα να κατακτήσει το Europa League και κατά συνέπεια, ο Τάμι Έιμπραχαμ δεν μπόρεσε να «γράψει» ιστορία στα 25 του έτη. Μένει με τους δύο ευρωπαϊκούς του τίτλους και θα πρέπει να αναμένει για το… απόλυτο ρεκόρ, το οποίο φυσικά δεν θα είχε προηγούμενο!  



Θα πρέπει να περιμένει για το απόλυτο ρεκόρ ευρωπαϊκών τίτλων ο Έιμπραχαμ…

Θα μπορούσε να έχει «γράψει» ιστορία στη Βουδαπέστη ο Τάμι Έιμπραχαμ. Αυτό είναι δεδομένο. Διότι αν η Ρόμα κατακτούσε το Europa League, ο ¶γγλος επιθετικός θα γινόταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από το «Νησί» που θα είχε κατακτήσει σε μία τριετία κάθε λογής ευρωπαϊκό τίτλο.

Πήρε πέρυσι το Europa Conference League, σήκωσε πριν από περίπου 1000 ημέρες το Champions League με την Τσέλσι, αλλά αισίως, η πρώτη ήττα του Ζοσέ Μουρίνιο σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι γεγονός.

Η Σεβίλλη επικράτησε στα πέναλτι και υπό αυτή τη συνθήκη, ο Τάμι Έιμπραχαμ μπορεί να αισθάνεται πως έχει κάποιο κίνητρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Είναι άλλωστε μόλις 25 ετών. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είχε κατορθώσει σε τρία χρόνια, ό,τι οι περισσότεροι δεν ζουν σε μία ολόκληρη ποδοσφαιρική καριέρα…

Δημήτρης Μανάκος