Ρεκόρ καριέρας η Βεατρίκη Σαρρή στην πρώτη της σεζόν στη Μπράιτον, με ένα γκολ να «λείπει»!

Εξαιρετικά κύλησε η πρώτη σεζόν της Βεατρίκης Σαρρής στη Μπράιτον, με την Ελληνίδα να ξεπερνά κάθε προσδοκία και να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας της στην Women Super League. Όλοι οι αριθμοί της βελτιωμένοι, της «λείπει» μόνο ένα… εντός έδρας γκολ!



 Ρεκόρ καριέρας η Βεατρίκη Σαρρή στην πρώτη της σεζόν στη Μπράιτον, με ένα γκολ να «λείπει»!

Μπορεί η Βεατρίκη Σαρρή να άφησε τη Μπέρμιγχαμ μετά από μία εξαιρετική διετία, για να μεταβεί στο Μπράιτον και να αγωνιστεί με την ομώνυμη ομάδα, η οποία σηματοδότησε και την 3η διαφορετική της στο «Νησί» (έχει παίξει και στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), όμως δεν δυσκολεύτηκε διόλου να προσαρμοστεί.

Το αντίθετο μάλιστα, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από τις συμμετοχές που κατέγραψε, όσο και συνολικά από τους αριθμούς της, στο επίπεδο της Women Super League.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα αγωνίστηκε φέτος σε 22 αναμετρήσεις. Μία περισσότερη δηλαδή από την περσινή της επίδοση, ξεκινώντας βασική σε 16 περιπτώσεις. Στις εναπομείναντες έξι προφανώς ήρθε από τον πάγκο, ενώ σε 10 από τις 16 συμμετοχές της, δεν ολοκλήρωσε το ενενηντάλεπτο, στο οποίο ξεκίνησε.

Σκόραρε τρεις φορές. Το «παρθενικό» της γκολ με τη Μπράιτον ήρθε απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ενώ η καλύτερή της εμφάνιση είχε ως αντίπαλο τη Ρέντινγκ. Σκόραρε δις στο 2-2 της ομάδας της εκτός έδρας, ενώ το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως το 100% των γκολ της, έλαβε χώρα μακριά από το «σπίτι» της Μπράιτον.

Με τα τρία αυτά γκολ της ισοφάρισε την περσινή της επίδοση στη Μπέρμιγχαμ, όπου και πάλι είχε τρία, και δεν έκανε ρεκόρ… καριέρας, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και τη σεζόν 2019-20, με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ποτέ ωστόσο είχε κατορθώσει η Βεατρίκη να αγωνιστεί σε 22 ματς πρωταθλήματος. Και αυτό φυσικά συνιστά μία επιτυχία, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η Μπράιτον άλλαξε τρεις φορές προπονητή, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, η Ελληνίδα κέρδιζε την εμπιστοσύνη του ανθρώπου που βρισκόταν στην άκρη του πάγκου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σαρρή έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Μπράιτον, με φόντο φυσικά τις… 23 συμμετοχές και το πρώτο εντός έδρας γκολ. Ήταν άλλωστε 9 Ιανουαρίου του 2022, όταν σκόραρε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας της, απέναντι στην Άρσεναλ, παίζοντας ακόμη για τη Μπέρμιγχαμ!

Δημήτρης Μανάκος