Τρομερά λόγια του Κλοπ για τον Μίλνερ: «Είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση» (vid)

Ο Τζέιμς Μίλνερ αποχωρεί ως θρύλος. Ως ένας «στρατιώτης» που υπηρέτησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό την κόκκινη φανέλα. Και γι’ αυτό ο Γιούργκεν Κλοπ τον εξύμνησε, κάνοντας λόγο για το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση και για ποδοσφαιριστή που κάθε μέρα, ήταν έτοιμος να δώσει το 100%.  



Τρομερά λόγια του Κλοπ για τον Μίλνερ: «Είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση» (vid)

Ο «Μίλι», έπειτα από 8 χρόνια απίστευτης προσφοράς στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ αποχωρεί ως ελεύθερος.

Η Λίβερπουλ γνωρίζει πόση σημασία είχε για εκείνη η παρουσία του, πόσο καθοριστική υπήρξε η συνεισφορά του και πόσο έτοιμος ήταν ανά πάσα στιγμή να στηρίξει, να καθοδηγήσει, να τρέξει, να εμπνεύσει, να βγει μπροστά για όλους στα δύσκολα.

«Είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση. Ο εξαίρετος επαγγελματίας. Η συνεργασία μαζί του ήταν απόλαυση και πρόκληση μαζί. Κάθε μέρα φρόντιζε να είναι στο 100% για να προσφέρει. Πρόκληση ήταν γιατί όταν δεν ήταν βασικός, ειδικά στο πρώτο διάστημα, άλλαζε απότομα η ψυχολογία του, όμως ήταν τρομερός.

Η επίδρασή του ήταν τέτοια που αρκετά πράγματα δεν έφτασαν ποτέ στο γραφείο μου γιατί τα έλυνε ο Μίλι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του! Τέτοια ήταν η επιρροή του. Ρύθμιζε τα πάντα και έθετε τα στάνταρ της συμπεριφοράς προς όλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

Πάντως, η Λίβερπουλ του ετοίμασε κι ένα συγκινητικό βίντεο για τον αποχαιρετισμό. Του αξίζουν όλα και με το παραπάνω…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης