Ο «γερόλυκος» Μίλνερ πάλι έβαλε σε όλους τα γυαλιά!

Πιο επαγγελματίας από πολλούς επαγγελματίες. Πιο αφοσιωμένος από πολλούς νεαρότερους από εκείνον. Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι το απόλυτο παράδειγμα και κατάφερε στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ να έχει καταγράψει τον μεγαλύτερο μέσο όρο χιλιομέτρων που διένυσε στον αγωνιστικό χώρο ανά 90’!  



Ο «γερόλυκος» Μίλνερ πάλι έβαλε σε όλους τα γυαλιά!

Βλέπει τον αριθμό «37» για την ηλικία του και δεν δίνει την παραμικρή σημασία. Όχι απλά δεν το νιώθει, αλλά και δεν τον αντιπροσωπεύει.

Και έχει φροντίσει πολύ γι’ αυτό. Και συνεχίζει να το κάνει, επιδεικνύοντας πίστη και προσήλωση που όμοιά της δύσκολα εντοπίζεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ίσως ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο μοναδικός που τον κοντράρει…

Ο «Μίλι», αποχωρεί από τη Λίβερπουλ σε μερικές μέρες με την τυπική λήξη του συμβολαίου του και θα έχει να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως μέχρι και την τελευταία στιγμή, ακόμα κι αν δεν εξασφαλίστηκε μια θέση στην 4άδα, εκείνος έδινε τα πάντα.

Τόσο, που κατέγραψε την καλύτερη επίδοση σε χιλιόμετρα που διένυε στον αγωνιστικό χώρο ανά 90’ στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ!

Μαζί του, ακριβώς στα 11,2 χλμ./90’, ήταν και ο χαφ της Λιντς, Μπρέντεν Άαρονσον (22 ετών), ενώ, λίγο χαμηλότερα, στα 11,0 χλμ./90’, κατετάγησαν οι Ράιαν Κρίστι της Μπόρνμουθ (28 ετών), Κρίστιαν Έρικσεν (31 ετών) και Ρομπέρτο Φιρμίνο (31 ετών).

 

 

Κώστας Ζάλιαρης