Ο Λάμπαρντ έβαλε τΆ όνομά του στη χειρότερη σεζόν της Τσέλσι στην Πρέμιερ

Με μεταγραφές 600+ εκατομμυρίων, με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές και με εμφανίσεις που ουδέποτε ξεπέρασαν την μετριότητα, η Τσέλσι κατέγραψε την χειρότερη σεζόν της ιστορίας της στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Ο Λάμπαρντ έβαλε τΆ όνομά του στη χειρότερη σεζόν της Τσέλσι στην Πρέμιερ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποχώρησε λέγοντας πως απΆ όσα κατάφερε να δει, τα στάνταρ της Τσέλσι έχουν πέσει και χρειάζονται σημαντικές διορθώσεις. Και λόγω των όσων αντίκρισε, δεν μπορούσε να βοηθήσει.

¶λλωστε, παραδέχθηκε πως η δική του, δεύτερη θητεία, καταγράφηκε περισσότερο λόγω συναισθήματος και προσπάθειας να βρεθεί μια … ισορροπία. Όχι για ιδιαίτερες βελτιώσεις και αλλαγές. Δεν ήταν εφικτό αυτό το σενάριο.

Η Τσέλσι ξεκίνησε με Τούχελ, συνέχισε με Πότερ, δούλεψε με Σάλτορ και ολοκλήρωσε με Λάμπαρντ. Και η σεζόν 2022-2023 καταγράφεται πλέον ως η χειρότερη στα χρονικά των «μπλε» στη σύγχρονη μορφή του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ποτέ άλλοτε στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είχαν συγκεντρώσει λιγότερους από 50 πόντους οι Λονδρέζοι (τερμάτισαν με 44), ενώ, σημείωσαν και την χειρότερη διαφορά τερμάτων, έχοντας να επιδείξουν αρνητικό πρόσημο με το -9 του 38 υπέρ, 47 κατά.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης