Η Λούτον καμαρώνει για το γήπεδό της κι ας μην είναι επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δίνει την αίσθηση ενός συλλόγου που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο λαμπερά και πλούσια κλαμπ της κορυφαίας κατηγορίας. Το δείχνει και το γήπεδό της. Αυτό για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν νοιάζονται καθόλου στη Λούτον. Ίσα – ίσα που καμαρώνουν!  Η Λούτον καμαρώνει για το γήπεδό της κι ας μην είναι επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Οι hatters θριάμβευσαν στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ», επιβλήθηκαν της Κόβεντρι στα πέναλτι και ετοιμάζονται πλέον για τα πιο μεγάλα και φωτεινά γήπεδα, μπροστά σε πολλές περισσότερες χιλιάδες κόσμο στις εξέδρες και στα πιο λαμπερά φώτα των προβολέων της Πρέμιερ.

Το Kenilworth Road Stadium έχει χωρητικότητα κάτι περισσότερο από 10.000 θέσεις, περνάς μέσα από... αυλές σπιτιών στο Oak Road End, όμως, ακόμα κι αυτό έχει την ομορφιά του. Ναι μεν θα διατεθούν χρήματα – και αρκετά εκατομμύρια μάλιστα – για εργασίες στο γήπεδο μέχρι να ξεκινήσει η νέα Πρέμιερ Λιγκ, όμως, η Λούτον είναι υπερήφανη και καμαρώνει για το «σπίτι» της!

Και μπράβο της!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης