Ένα τελευταίο ματς γι’ ακόμα ένα ρεκόρ του Χάαλαντ

Του έμειναν 90 λεπτά για να μπορέσει να πετύχει και κάτι ακόμα. Πέρα από τα … τρελά που έχει ήδη καταφέρει, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα εύχεται να πάρει χρόνο στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Μπρέντφορντ, για να ξεπεράσει και τον Ανρί στη συμμετοχή σε γκολ!  



Ένα τελευταίο ματς γι’ ακόμα ένα ρεκόρ του Χάαλαντ

Το «θωρηκτό» της Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της Τετάρτης έκανε την ασίστ στον Φιλ Φόντεν για το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Πεπ στην ισοπαλία (1-1) με την Μπράιτον, η οποία με τον βαθμό αυτό εξασφάλισε την 6η θέση της βαθμολογίας και το «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος ο Χάαλαντ σκόραρε, αλλά ο VAR εντόπισε επιθετικό φάουλ, αφού είχε τραβήξει τη φανέλα αντιπάλου του για να μην του επιτρέψει να τρέξει προς την μπάλα. Έτσι, θα πρέπει στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Νορβηγός να καταφέρει κάτι επιπλέον, πέρα από το απόλυτο ρεκόρ τερμάτων σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας ήδη 36 γκολ.

Έχει καταγράψει συμμετοχή σε 44 τέρματα για την ομάδα του μέχρι και αυτή τη στιγμή σε μια σεζόν, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση που είχε κτήμα του ο Τιερί Ανρί από την αγωνιστική περίοδο 2002-2003, σε «κούρσα» 38 αγωνιστικών. Του μένουν, λοιπόν, 90 λεπτά για να προσπεράσει και τον «Τιτί» και να κατακτήσει ακόμα μια κορυφή!

Κώστας Ζάλιαρης