Έζε: Τα 10 γκολ, η ορμή με Χότζον και οι περισσότερες ντρίμπλες (vid)

Ο Σάουθγκεϊτ ανέφερε ότι τον παρακολουθούσε από καιρό, ο Έζε τον έπεισε φέτος και κέρδισε την πρώτη του παρουσία στην εθνική ανδρών της Αγγλίας. Έγινε… διψήφιος στην Πρέμιερ, τον ενέπνευσε η πρόσληψη του Χότζον, ενώ, ήταν ο κορυφαίος σε ολοκληρωμένες ντρίμπλες στο πρωτάθλημα!  



Έζε: Τα 10 γκολ, η ορμή με Χότζον και οι περισσότερες ντρίμπλες (vid)

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φανέλα των «αετών» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τα 10 τέρματα που κατέγραψε μαζί με τις 4 ασίστ, το αποδεικνύουν.

Πολύ περισσότερο, δε, το αποδεικνύει η εικόνα που παρουσίαζε στον αγωνιστικό χώρο, ο τρόπος που μπορούσε ν’ ανοίξει τον διασκελισμό του και να τρέξει προς την επίθεση, αλλά και η συμβολή του στην άνεση με την οποία τελείωσε η Πάλας την σεζόν.

Η συμμετοχή του στα γκολ για την ομάδα του στα εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Χότζον στο «τιμόνι» (6 γκολ και 1 ασίστ) είναι ακριβώς η ίδια που είχε στα προηγούμενα 30 παιχνίδια του στη σεζόν (4 γκολ και 3 ασίστ)!

Επιπλέον, ολοκληρώνει το φετινό πρωτάθλημα με τις περισσότερες ολοκληρωμένες ντρίμπλες (ή αλλιώς take-ons) απέναντι σε αντίπαλο, αφού έχει 71! Στον… λογαριασμό προστίθενται επίσης οι 67 τελικές και η δημιουργία 55 ευκαιριών για γκολ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης