Στην εθνική Αγγλίας πρώτη φορά ο Έζε, εκτός με συνεννόηση ο Στέρλινγκ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ γνωστοποίησε τα διαθέσιμα πρόσωπα για τις υποχρεώσεις της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2004 και ο Εμπερέτσι Έζε κλήθηκε για πρώτη φορά στα «τρία λιοντάρια» μετά την τρομερή σεζόν του στην Κρίσταλ Πάλας! Επιστροφή για τον Ντανκ, εκτός ο Στέρλινγκ έπειτα από κουβέντα με τον ομοσπονδιακό κόουτς.  



Στην εθνική Αγγλίας πρώτη φορά ο Έζε, εκτός με συνεννόηση ο Στέρλινγκ

Η Αγγλία στα πρώτα της παιχνίδια με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κοντράρεται με τις Μάλτα (16/06) και Βόρεια Μακεδονία (19/06).

Σε αυτά τα ματς, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να έχει στη διάθεσή του τον Λιούις Ντανκ που ξεχώρισε φέτος για την Μπράιτον, ενώ επίσης, κλήθηκε για πρώτη φορά ο Εμπερέτσι Έζε της Κρίσταλ Πάλας μετά τη φοβερή χρονιά που κατέγραψε στους «αετούς».

Ο Καλούμ Γουίλσον της Νιούκαστλ μετά το τρομερό τελευταίο δίμηνο που έκανε και έχοντας βοηθήσει την ομάδα του να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε μια κλήση, ο Τρεντ Αλεξάντερ – ¶ρνολντ δεν γινόταν να μείνει εκτός, ενώ, ο Στέρλινγκ αφού πρώτα μίλησε με τον Σάουθγκεϊτ, δεν είναι στην αποστολή, αφού υπήρξε συμφωνία να ξεκουραστεί.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης