Ο Τεν Χαγκ «χτυπάει» Μάουντ με 55 εκατ.λίρες!

Ο Μέισον Μάουντ δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι και ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να προλάβει τις εξελίξεις με τον Ποτσετίνο, ετοιμάζοντας πρόταση 55 εκατ.λιρών για νΆ αποσπάσει την συγκατάθεση της Τσέλσι και να τον πάρει στην Γιουνάιτεντ!  Ο Τεν Χαγκ «χτυπάει» Μάουντ με 55 εκατ.λίρες!

Ο ¶γγλος μεσοεπιθετικός φέτος δεν κατάφερε να βρει ούτε στο ελάχιστο τον καλό του εαυτό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «μπλε» στην παντελώς προβληματική σεζόν που ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο, κάτω από την 10άδα της Πρέμιερ…

Ο Έρικ Τεν Χαγκ, βάσει του ρεπορτάζ της Daily Mail, φαίνεται ότι πιστεύει στις δυνατότητές του και ετοιμάζεται να του προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, ώστε να του δώσει νέα κίνητρα και να προκαλέσει την «αναγέννησή» του.

Η πρόταση που φέρεται να έχει στα σκαριά η Γιουνάιτεντ αγγίζει τα 55 εκατ.λίρες και όσο πιο άμεσα δράσουν οι «κόκκινοι διάβολοι», θα προλάβουν τυχόν αλλαγή σκέψεων του παίκτη αν συναντηθεί με τον Ποτσετίνο και ακούσει ότι υπολογίζεται για το μέλλον της Τσέλσι, με σχετική εισήγηση για νέο συμβόλαιο.

Κώστας Ζάλιαρης