Μιτόμα: Το «διαμάντι» που έκανε υπερήφανη την Ιαπωνία μέσω Μπράιτον (vid)

Ο Κάορου Μιτόμα μπορεί να αισθάνεται ευλογημένος που βρέθηκε στην Μπράιτον στα χρόνια της… νιότης, αφού, με την λάμψη της ομάδας και την τρελή πορεία μέχρι την ευρωπαϊκή παρουσία για πρώτη φορά στα χρονικά, εκείνος κατάφερε πράγματα που κάνουν υπερήφανη την Ιαπωνία!  



Μιτόμα: Το «διαμάντι» που έκανε υπερήφανη την Ιαπωνία μέσω Μπράιτον (vid)

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εμπιστεύθηκε το σύμπαν και τις δυνατότητές του για να καταφέρει όλα όσα ήθελε. Κι αφού είχε απορρίψει πρόταση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι να τελειοποιήσει την έρευνα και την επιστημονική του εργασία για τις ντρίμπλες στο ποδόσφαιρο, ήξερε ότι θα κυνηγούσε το όνειρό του με τρόπο και πίστη που θα απέφεραν καρπούς.

Όντας μέλος της Μπράιτον από το 2021 και… κατακτώντας φέτος φανέλα βασικού μετά τη μια σεζόν που πέρασε με δανεισμό στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για να πάρει παιχνίδια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Ιάπωνας εξτρέμ έλαμψε. Έκανε την Πρέμιερ ν’ ασχοληθεί έντονα μαζί του. Να θαυμάσουν οι Άγγλοι τις ντρίμπλες και την ψυχραιμία του. Τα εκπληκτικά του γκολ.

Και εκείνος, με τα 7 τέρματα που κατέγραψε στην βοήθεια που συνείσφερε στους «γλάρους» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έγινε ο πρώτος Ιάπωνας με τόσα γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης