Είπε «ευχαριστώ» η Μπράιτον και απέχει μία νίκη από το… όνειρο!

Μετά το τεράστιο «διπλό» της Μπρέντφορντ επί της Τότεναμ στο Βόρειο Λονδίνο, η Μπράιτον απέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή μόλις μία νίκη από την εξασφάλιση της 6ης θέσης και του εισιτηρίου για το Europa League!



Είπε «ευχαριστώ» η Μπράιτον και απέχει μία νίκη από το… όνειρο!

Πριν από μερικές μέρες, γράφαμε πως αν η Μπράιτον καταφέρει να πάρει δύο από τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της, τότε θα καταλάβει την 6η θέση και θα εξασφαλίσει ένα από τα δύο εισιτήρια για το Europa League.

Πλέον, παρά το γεγονός πως η ίδια ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», οι πιθανότητες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο. Οι «γλάροι» είδαν τη Μπρέντφορντ να επικρατεί με 3-1 στο Βόρειο Λονδίνο της Τότεναμ και βρίσκονται μία νίκη μακριά από το… όνειρο.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι απέχει ένα τρίποντο από την εξασφάλιση του Europa League, μιας και έχει δύο ματς λιγότερα από τους «spurs». Και για καλή της τύχη, την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τη Σαουθάμπτον στο «Άμεξ», με τους «άγιους» φυσικά να αποτελούν τη μοναδική ομάδα που έχει υποβιβαστεί.

Με 35 ματς λοιπόν και τρία να απομένουν, η Μπράιτον έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έναντι όλων. Όσον αφορά την Τότεναμ, μένει στους 57 βαθμούς με 37 παιχνίδια, η Άστον Βίλα βρίσκεται πίσω της με ίδιους βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο και η Μπρέντφορντ είναι στους 56, επίσης με 37 ματς.

Το όνειρο λοιπόν βρίσκεται στα πόδια των παικτών της Μπράιτον. Και αν βάλει κάτω κανείς ολόκληρη τη σεζόν, μάλλον ήταν δίκαιο και γίνεται πράξη!

Δημήτρης Μανάκος