Όσο σκοράρει μόνο τη φετινή σεζόν η Νιούκαστλ, το είχε πετύχει σε 10 χρονιές συνδυαστικά!

Η τεσσάρα επί της Μπράιτον αποτέλεσε το προτελευταίο βήμα για την οριστικοποίηση της παρουσίας της Νιούκαστλ στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός ο αριθμός των τερμάτων επιβεβαίωσαν πως τόσο μεγάλα σκορ, όπως καταγράφονται φέτος, είχε πετύχει σε 10 σεζόν συνολικά στο παρελθόν! 



Όσο σκοράρει μόνο τη φετινή σεζόν η Νιούκαστλ, το είχε πετύχει σε 10 χρονιές συνδυαστικά!

Ο Καλούμ Γουίλσον από την έναρξη του Απρίλη έχει πάρει απίστευτη φόρα και είναι ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ ξεπερνώντας ακόμα και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η ομάδα του Χάου παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της και το Str. James' Park είναι ένα μέρος γεμάτο ευτυχία. 

Η Νιούκαστλ με το 4-1 της Πέμπτης απέναντι στην Μπράιτον, περιμένει πλέον το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Λέστερ - αν κι εφόσον δεν έχει ευνοηθεί από κάποιο άλλο αποτέλεσμα μέσα στο Σαββατοκύριακο - για να πάρει τη νίκη που θα επισημοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή του κλαμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε η ομάδα του Χάου ξεσπώντας στο φινάλε της αναμέτρησης με τους «γλάρους», αποτέλεσε το 8ο παιχνίδι του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα με 4+ γκολ. Τόσα ματς, με τόση έφεση στο σκοράρισμα, είχε παρουσιάσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ στις 10 προηγούμενες σεζόν που βρισκόταν στην Πρέμιερ Λιγκ και τώρα το έχει καταφέρει σε μια αγωνιστική περίοδο! 

Stars are calling...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης