Τέλος εποχής με αποκαλύψεις για Τζόουνς: «Δεν μπορούσα να μιλήσω στους συμπαίκτες μου…»

Ο Φιλ Τζόουνς στο φινάλε της σεζόν θ’ αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια θητείας και αποκάλυψε πως όσα δεινά βίωσε και τα οποία δεν του επέτρεψαν να μπορεί να προσφέρει όσο θα ήθελε, τον έκαναν να μην έχει το κουράγιο να μιλήσει στους συμπαίκτες του, από ντροπή…  



Τέλος εποχής με αποκαλύψεις για Τζόουνς: «Δεν μπορούσα να μιλήσω στους συμπαίκτες μου…»

Ο Άγγλος αμυντικός αποχωρεί γνωρίζοντας ότι δεν θα τον θυμούνται ιδιαίτερα στον σύλλογο για την προσφορά του, αφού, όσο κι αν έδινε τα πάντα κάθε φορά που αγωνιζόταν, δεν βρήκε ποτέ συνέπεια και δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη που θα ήθελε από τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Μακάρι να είχα παίξει περισσότερο, να είχα βοηθήσει περισσότερο, το λέω όμως από τα βάθη της καρδιάς μου ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Έκανα πάντα ό,τι μου ζητούσε το ιατρικό επιτελείο για να γίνω καλά. Κυνήγησα με μανία το όνειρό μου. Πέρασα όμως δύσκολες μέρες και περιόδους μακριά από την οικογένειά μου. Ήθελα απεγνωσμένα να καταφέρω να επιστρέψω στο ανώτερο επίπεδο. Μου ήταν δύσκολο ακόμα και να μιλήσω στους συμπαίκτες μου γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να τους βοηθήσω.

Ένιωθα ότι απογοήτευα την οικογένειά μου με όλο αυτό γιατί δεν μπορούσε να με δει να παίζω. Ένιωθα ότι απογοήτευα ανθρώπους… Στη ζωή συμβαίνουν πράγματα που δεν μας αρέσουν, όμως πρέπει να έχουμε πνευματική υγεία και να ξέρουμε ότι κάναμε τα πάντα σε οποιαδήποτε πρόκληση προέκυψε…» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Φιλ Τζόουνς στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του προς τον κόσμο της Γιουνάιτεντ.

Κώστας Ζάλιαρης