Πιο… γαλάζια από ποτέ η νέα φανέλα της Σίτι, με τιμή στην επέτειο του Etihad

Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε την εμφάνιση που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι πιο γαλάζια από ποτέ, με λευκό γιακά και ευδιάκριτες ρίγες, ωστόσο, η φανέλα αυτή αποτελεί μια τιμή στην επέτειο 20 ετών από την εποχή που ο σύλλογος μετακινήθηκε στο Etihad Stadium.  Πιο… γαλάζια από ποτέ η νέα φανέλα της Σίτι, με τιμή στην επέτειο του Etihad

Οι «πολίτες» ετοιμάζονται για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος κάνοντας γι’ ακόμα μια φορά μια αξιοθαύμαστη προσπέραση στη βαθμολογία και έχοντας πλέον τα πάντα στο χέρι τους, απέχοντας μια νίκη από την μαθηματική στέψη τους.

Μέχρι να γίνει αυτό κι έχοντας μπροστά τους και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Κυπέλλου, ο σύλλογος παρουσίασε την νέα εμφάνιση για την σεζόν 2023-2024, με απόλυτα φωτεινό γαλάζιο, ευδιάκριτες ρίγες και λευκό γιακά.

Πρόκειται για μια φανέλα – τιμή στην 20η επέτειο της μετακίνησης της ομάδας στο Etihad Stadium, εκεί όπου την τελευταία 10ετία έχουν γραφτεί απίστευτα πολλές και σπουδαίες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας του κλαμπ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης