«Όλα ανοιχτά για Τσάκα και Άρσεναλ - Καμία συμφωνία με τη Λεβερκούζεν!»

Μπορεί όλα τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να λένε πως ο Γκρανίτ Τσάκα μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από την Άρσεναλ μετά από 7 χρόνια, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του England365, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ελβετού στους «κανονιέρηδες».



«Όλα ανοιχτά για Τσάκα και Άρσεναλ - Καμία συμφωνία με τη Λεβερκούζεν!»

Πριν από μερικές ώρες προέκυψε η πληροφορία πως ο Γκρανίτ Τσάκα διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο και την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να τα έχουν βρει σε όλα με την Μπάγερν Λεβερκούζεν και τον Ελβετό να έχει ξεκαθαρίσει στον Μίκελ Αρτέτα πως αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του England365, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Τσάκα στην Άρσεναλ. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στους Λονδρέζους και τη Λεβερκούζεν, με τους Γερμανούς να προτείνουν στον Ελβετό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας (4+1 έτη) και 10  εκατομμύρια λίρες στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Παρά ταύτα, αυτή δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή της με ένα ποσό μικρότερο των 15 εκατομμυρίων και έτσι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με κάθε ενδεχόμενο να είναι ανοιχτό.

Συνεπώς, πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν ο Τσάκα θα αποχωρήσει πράγματι από την Άρσεναλ, με την εν λόγω ιστορία πάντως να θυμίζει έντονα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα σε αυτόν τη Ρόμα και τους «κανονιέρηδες» Πριν από δύο καλοκαίρια.

Δημήτρης Μανάκος