Ο Χάαλαντ σκοράρει περισσότερο από τον Μπενζεμά, κάνοντας λιγότερες επαφές με την μπάλα! (pic)

Αντιμέτωποι απόψε με φόντο τον τελικό της Πόλης. Και μπορεί στον πρώτο ημιτελικό εκείνοι να «σίγησαν», όμως, το πήραν πάνω τους οι συμπαίκτες τους. Τώρα, οι Σίτι και Ρεάλ έχουν ανάγκη τα γκολ τους, με τον Χάαλαντ να έχει αποδείξει ότι του αρκούνται πολύ λιγότερες στιγμές, για να «πληγώσει» τον αντίπαλο.  



Ο Χάαλαντ σκοράρει περισσότερο από τον Μπενζεμά, κάνοντας λιγότερες επαφές με την μπάλα! (pic)

Ο Viking που έχει ήδη γράψει ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ με τα τέρματα που έχει πετύχει σε μια αγωνιστική περίοδο και που έγινε ο ταχύτερος που φτάνει στα 30+ γκολ σε τόσο νεαρή ηλικία στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να συνδυάσει την πρώτη, εκπληκτική χρονιά του στην Σίτι με παρουσία στον ευρωπαϊκό τελικό της Πόλης.

Ο Μπενζεμά θέλει να το απαγορεύσει αυτό και να καταφέρει να στείλει ξανά την Ρεάλ στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, φροντίζοντας ξανά να συνεισφέρει προς τους Βινίσιους και Ροντρίγο στην επίθεση ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Στο face-2-face των δύο, ο Νορβηγός επιθετικός των «πολιτών» έχει να παρουσιάσει μικρότερη συμμετοχή ανά παιχνίδι, βάσει των 26 επαφών του με την μπάλα σε μέσο όρο, όμως, έχει 1,29 τέρματα ανά ματς, ξεπερνώντας σε αυτό το κομμάτι τον Γάλλο συνάδελφό του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης