Ιστορικές μέρες για τη Λούτον, στον τελικό των Play – Off της Championship!

Τι και αν η Σάντερλαντ φάνταζε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό των Play Off της Championship; Η Λούτον ήταν ανώτερη και με το τελικό 2-0, πηγαίνει στο Wembley!



Ιστορικές μέρες για τη Λούτον, στον τελικό των Play – Off της Championship!

Μπορεί η Σάντερλαντ να είχε προβεί σε τεράστια ανατροπή στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στη Λούτον, επικρατώντας τελικά με 2-1, όμως οι γηπεδούχοι φρόντισαν να δείξουν στην έδρα τους πως υπάρχει… φαβορί.

Υποδέχθηκαν τις «μαυρόγατες» και ήταν κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το τέλος, σε ένα ματς που κύλησε ιδανικά για τη Λούτον σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Σκόραρε στο 10ο λεπτό με τον Όσο, ισοφαρίζοντας το σκορ της πρώτης αναμέτρησης και παρότι «τρόμαξε» πολύ πέντε λεπτά μετά, με ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε βάρος της, σκόραρε ξανά, σε καίριο χρονικό σημείο.

Ο Λόκγερ έκανε το 2-0 στο 43’ και από εκεί και πέρα, το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να προασπιστούν το προβάδισμά τους. Πιέστηκαν, δεν είχαν τελική προσπάθεια στον στόχο, αλλά αμύνθηκαν εξαιρετικά, και με το τελικό 2-0 πηγαίνουν… Wembley!

Ιστορικές μέρες για τη Λούτον, που θα αντιμετωπίσει είτε τη Μίντλεσμπρο, είτε την Κόβεντρι, που σε μερικές ώρες από τώρα, θα παίξουν για μία θέση στον μεγάλο τελικό!

Δημήτρης Μανάκος