Πάει για απίθανη «βόμβα» η Άρσεναλ: Και Ράις και Καϊσέδο, με 170 εκατομμύρια!

Την περίπτωση του Ντέκλαν Ράις φαίνεται πως έχει προκρίνει ο Μικέλ Αρτέτα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την Άρσεναλ να σχεδιάζει να δώσει 90 εκατομμύρια για την απόκτησή του στη Γουέστ Χαμ. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Μόισες Καϊσέδο δεν συμπεριλαμβάνεται στην ίδια λίστα…  



Πάει για απίθανη «βόμβα» η Άρσεναλ: Και Ράις και Καϊσέδο, με 170 εκατομμύρια!

Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως η Γουέστ Χαμ θα ζητήσει περισσότερα από… 100 εκατομμύρια, προκειμένου να δώσει την συγκατάθεσή της για τον Ντέκλαν Ράις, όμως η πρώτη πρόταση της Άρσεναλ, δεν απέχει και πάρα πολύ από τις απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του David Ornstein, οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη προσεγγίσει τον Άγγλο αρχηγό των «σφυριών», σκοπεύοντας να καταθέσουν πρόταση, που θα «αγγίζει» τα 90 εκατομμύρια.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίζει για το Champions League και μένει να δούμε αν η Άρσεναλ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Την ίδια ώρα, η εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησαν οι Λονδρέζοι, φαίνεται πως έχει πείσει άπαντες για τις ικανότητες του Μικέλ Αρτέτα. Για τον λόγο αυτό, δημοσίευμα των Times θέλει την διοίκηση να δίνει στον Ισπανό… 200 εκατομμύρια για μεταγραφική ενίσχυση. Τι σημαίνει αυτό; Πως με 170 μπορεί να αποκτήσει τόσο τον Ράις, όσο και τον Καϊσέδο!

 

Δημήτρης Μανάκος