Ο Ουντάβ της Μπράιτον μόνος του σε 8’ είχε περισσότερες τελικές στο στόχο απ’ ολόκληρη την Άρσεναλ!

Αγωνίστηκε μόλις 8 λεπτά στο «Έμιρεϊτς». Ο Ντένις Ουντάβ βρήκε περισσότερους χώρους και ήταν παρών σε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, απ’ ότι το έκανε ολόκληρη η Άρσεναλ. Μόνος του! Και φυσικά πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ της Μπράιτον που συνέθλιψαν τα τελευταία όνειρα των «κανονιέρηδων» για τον τίτλο.  



Ο Ουντάβ της Μπράιτον μόνος του σε 8’ είχε περισσότερες τελικές στο στόχο απ’ ολόκληρη την Άρσεναλ!

Ο Γερμανός επιθετικός των «γλάρων» πέρασε στο παιχνίδι της Κυριακής στην αγγλική πρωτεύουσα στο 82ο λεπτό στη θέση του Ενκίσο που έχει καταφέρει να δείξει το εξαιρετικό του πρόσωπο και να κερδίσει φανέλα βασικού στα πλάνα του Ντε Τζέρμπι.

Η Άρσεναλ όσο κι αν προσπαθούσε, έδειξε να μην έχει καθαρό μυαλό, ψυχικά αποθέματα και φαντασία για να διασπάσει την άμυνα της Μπράιτον, με τους φιλοξενούμενους στο «Έμιρεϊτς» να τερματίζουν ουσιαστικά τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχαν οι «κανονιέρηδες» για τον φετινό τίτλο.

Ο Ουντάβ ήταν ο σκόρερ του δεύτερου από τα τρία τέρματα της Μπράιτον, βρήκε δίχτυα στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης και είχε 3 τελικές στον στόχο μόνος του, σε 8’ συμμετοχής, ξεπερνώντας τις τελικές στην αντίπαλη εστία που πραγματοποίησε η Άρσεναλ συνολικά σε ολόκληρο το παιχνίδι (2)!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης