Η Άρσεναλ θα ελπίζει να μην ξέχασαν στην Έβερτον το χέρι του Ρόδρι...

Η Σίτι φιλοξενείται από την Έβερτον στο παιχνίδι που πέρυσι, ξανά στο «Γκούντισον Παρκ», προκάλεσε σάλο με το πέναλτι που δεν πήραν τα «ζαχαρωτά» σε φάση που ο Ρόδρι χρησιμοποίησε επιτηδευμένα το χέρι του για να ελέγξει την μπάλα. Και δεν είναι μόνο η ελπίδα της Άρσεναλ φέτος για να χάσουν βαθμούς οι «πολίτες», αλλά και η ανάγκη της ομάδας του Ντάις για σωτηρία.



Η Άρσεναλ θα ελπίζει να μην ξέχασαν στην Έβερτον το χέρι του Ρόδρι...

Θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί και ως σκάνδαλο, όπως το αποκάλεσαν στα social media τότε, μετά το περιστατικό...

Ο Ρόδρι έκανε το πιο πασιφανές χέρι που έχει υπάρξει και το οποίο δεν έχει τιμωρηθεί από τον ρέφερι, σε μια απόφαση που δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι άνθρωποι της Έβερτον, όπου ξανά πέρυσι έδιναν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού με τον Φρανκ Λάμπαρντ στην άκρη του πάγκου.

Από το περσινό εκτός έδρας ματς στο λιμάνι, η Σίτι κατάφερε να φύγει νικήτρια χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Φιλ Φόντεν, όμως, η αλήθεια είναι ότι ορθά στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ είχαν μείνει με το αίσθημα της αδικίας.

Φέτος, η Άρσεναλ – που αγωνίζεται λίγη ώρα μετά το παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ» - θα ευελπιστεί να μην έχουν ξεχάσει στην νυν ομάδα του Ντάις ό,τι συνέβη την περασμένη σεζόν και να φροντίσουν να πάρουν κάτι που θα τους ευνοεί στην προσπάθεια παραμονής στην Πρέμιερ. Και φυσικά, οι «κανονιέρηδες» περιμένουν πλέον τις... χάρες των υπόλοιπων ομάδων, αφού ο Αρτέτα και οι παίκτες του δεν αρκεί να κοιτούν μόνο τη δική τους δουλειά...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης