Ντέρμπι… κορυφής για την Ελπίδων

Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών της αναμέτρησης με τη Νορβηγία, τη Δευτέρα, για τα προκριματικά του Euro 2013 προετοιμάζει την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας, ο Στιούαρτ Πιρς! Τα «λιοντάρια» υπερέχουν των αντιπάλων τους στην ισοβαθμία λόγω της διαφοράς τερμάτων και η νίκη θα εδραιώσει μια από τις δύο στην κορυφή του 8ου ομίλου!



Ντέρμπι… κορυφής για την Ελπίδων

Η Αγγλία προέρχεται από την άνετη επικράτηση (3-0) επί της Ισλανδίας, το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δεν είναι η μοναδική που μετράει το απόλυτο έπειτα από δύο παιχνίδια στην προκριματική φάση. Η Νορβηγία έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς από τις δύο αναμετρήσεις του ομίλου και θα κοντραριστεί με την ομάδα του Πιρς, ο οποίος έκανε λόγο για «ζόρικο» ματς.

«Η Νορβηγία έχει αλλάξει πολύ από την τελευταία φορά που την αντιμετωπίσαμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και οι δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δείχνουν τη δυναμική της ομάδας τους. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση και αυτός είναι ο στόχος μας» ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής των «λιονταριών».