Τρίτο σερί εκτός έδρας ματς που η Τότεναμ δέχεται γκολ πριν το… 8’! (vid)

Το σερί συνεχίζεται για την Τότεναμ, με την Άστον Βίλα να «τριτώνει» το κακό. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγείται στο «Βίλα Παρκ» από το 7ο λεπτό, την στιγμή που οι «spurs» για 3ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, βλέπουν την εστία τους να παραβιάζεται τόσο νωρίς.



Τρίτο σερί εκτός έδρας ματς που η Τότεναμ δέχεται γκολ πριν το… 8’! (vid)

Η αρχή έγινε απέναντι στη Νιούκαστλ. Εξόρμηση στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», γκολ από τα… αποδυτήρια με τον Μέρφι για τους γηπεδούχους, με την Τότεναμ να δέχεται τρία τέρματα μέχρι και το 9ο λεπτό και… πέντε μέχρι το 22’.

Οι «spurs» δεν διόρθωσαν την ανασταλτική τους λειτουργία, δεν έμαθαν από το 6-1 κόντρα στις «καρακάξες» και είδαν τον εφιάλτη να «ξυπνά» και στο «Άνφιλντ». Γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 3ο λεπτό, διασυρμός μέχρι το… 13’ και ήττα εν τέλει στις λεπτομέρειες από τους «κόκκινους», παρά την ισοφάριση του Ριτσάρλισον στο 95’!

Ενδιάμεσα, είχε μεσολαβήσει το 2-2 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου και πάλι είχε δεχθεί γκολ στο ξεκίνημα, σε εντός έδρας ματς, ενώ η πρώτη νίκη με τον Ράιαν Μέισον ήρθε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με 1-0, πριν από μερικές μέρες.

Το σύνδρομο της… αυτοκαταστροφής εκτός έδρας όμως, καλά κρατεί για την Τότεναμ. Και αυτό διότι σε 3ο συνεχόμενη εξόρμησή της μακριά από το Λονδίνο, δέχεται γκολ πριν το 8ο λεπτό. Αυτή τη φορά, αντίπαλός της είναι η Άστον Βίλα, που προηγείται με 1-0 από το 7’, χάρη στο εξαιρετικό τελείωμα του Ράμσεϊ!

Δημήτρης Μανάκος