«Τριάρα» δίχως… έλεος η Ρέιντζερς στη Σέλτικ! (vids)

Μπορεί η Σέλτικ να έχει αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Σκωτίας, όμως η Ρέιντζερς δεν την σεβάστηκε στον ελάχιστο βαθμό. Δεν χειροκρότησε την είσοδο της κορυφαίας ομάδας βάση βαθμολογίας, στον αγωνιστικό χώρο, και εν συνεχεία την κέρδισε με 3-0, δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί 34ων αγωνιστικών που «έτρεχε».



«Τριάρα» δίχως… έλεος η Ρέιντζερς στη Σέλτικ! (vids)

Απίθανη Ρέιντζερς, τρομερή εμφάνιση και μεγάλη νίκη απέναντι στη Σέλτικ με 3-0, με τους γηπεδούχους να μην δείχνουν έλεος στους φιλοξενούμενους.

Η Σέλτικ ήταν πρωταθλήτρια και μαθηματικά, έχει συγκεντρώσει 95 βαθμούς σε 35 αναμετρήσεις, αλλά στο πιο «κλασσικό» ντέρμπι Σκωτίας, κανένα τέτοιου είδους στατιστικό δεν έχει σημασία. Ούτε καν ότι ήταν 34 ματς αήττητη και φυσικά ούτε το γεγονός πως αν και συνηθίζεται, η Ρέιντζερς επέλεξε να μην την χειροκροτήσει ως πρωταθλήτρια, πριν από την έναρξη του ντέρμπι.

Αντιθέτως, διάλεξε να τη… διαλύσει. Προηγήθηκε με τον Κάντγουελ στο 5ο λεπτό, για να έρθει ο Σουτάρ στο 34’ και να κάνει το 2-0, προτού καν η Σέλτικ συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σάκαλα στο 70ο λεπτό, με τη Σέλτικ να χάνει για πρώτη φορά μετά τα… φιλικά του καλοκαιριού και τη Ρέιντζερς να επικρατεί για πρώτη φορά σε ντέρμπι με τον Μίκαελ Μπιλ στο «τιμόνι» της.

Δημήτρης Μανάκος