Χάρι Κέιν: «Έχουμε πετύχει πολλά στην Τότεναμ, ακόμη και αν δεν πήραμε τρόπαιο»

Ο Χάρι Κέιν δηλώνει ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει κάνει η Τότεναμ, παρ' ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρόπαια στο κλαμπ, ενώ, τονίζει και την σημασία που για εκείνον το γεγονός πως ο κόσμος και οι σύλλογοι ασχολούνται μαζί του.   



Χάρι Κέιν: «Έχουμε πετύχει πολλά στην Τότεναμ, ακόμη και αν δεν πήραμε τρόπαιο»

Η Τότεναμ τελευταία φορά κατέκτησε τρόπαιο το 2008, ωστόσο το γεγονός της "ξηρασίας" στο κομμάτι των τίτλων, αναιρεί τους κόπους, τις προσπάθειες και τις υπόλοιπες επιτυχίες που έχει σημειώσει η ομάδα. 

Τάδε έφη, Χάρι Κέιν, με τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ, φαίνεται να είναι συμβιβασμένος με την κατάσταση στο Βόρειο Λονδίνο, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του να αλλάξει νοοτροπία.

Ίσως τελικά να μην αναζητεί κάποια εναλλακτική και άμεσες επιτυχίες και να μην βιάζεται να φύγει, γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει και θα πανηγυρίσει τρόπαιο με την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέιν:

«Είμαι στην Τότεναμ απ’ όταν ήμουν 9 χρονών, σχεδόν 19 χρόνια πλέον. Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να κάνουμε πολλά πράγματα, ακόμη και αν δεν έχουμε κατακτήσει τρόπαιο. Δεν νομίζω ότι είμαι υποτιμημένος, εκτιμώ όλη την υποστήριξη που έχω. Ακόμα και όταν λαμβάνω ‘’μίσος’’ από αντίπαλους υποστηρικτές, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά.

Είμαι εδώ για να παίζω ποδόσφαιρο και να αποτελώ πρότυπο για όλους τους ανθρώπους. Έτσι είμαι εγώ, έτσι είναι η προσωπικότητα μου, αλλά στο τέλος είμαι εδώ για να κάνω και μία δουλειά και οι αριθμοί μου και το πώς παίζω, είναι αυτά που θα σέβονται και θα εκτιμά ο κόσμος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.»

 

Χρήστος Σκούρας