Ξανά προς μετακίνηση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, στις σκέψεις και το Λονδίνο

Η UEFA θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμη σε περίπτωση που αποφασιστεί ότι τελικά δεν μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πόλη και γι’ αυτό γίνονται ήδη συζητήσεις για την Λισαβόνα, ενώ, στις σκέψεις του Τσέφεριν και των συνεργατών του βρίσκεται και το Λονδίνο, όπως κάθε φορά.  



Ξανά προς μετακίνηση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, στις σκέψεις και το Λονδίνο

Λόγω των Εκλογών στην Τουρκία στις 28 του Μάη και λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θεωρούν πως ίσως δεν θα είναι εύκολο και φρόνιμο να γίνει ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στο Ataturk Stadium στις 10/06.

Οι κοινωνικές αναταραχές είναι ο λόγος που έχει προκαλέσει ανησυχία στην UEFA, η οποία έχει ήδη επικοινωνήσει – βάσει του ρεπορτάζ της Daily Mail – με τις πορτογαλικές Αρχές για την πιθανή φιλοξενία του τελικού στην Λισαβόνα, ενώ, πάντα «παίζει» και το Λονδίνο.

Η Σίτι ευελπιστεί να καταφέρει να βρεθεί στην τελευταία ημέρα του τουρνουά μετά και το 1-1 με την Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του «Μπερναμπέου», ενώ, ισχυρό προβάδισμα να διεκδικήσει το τρόπαιο έχει και η Ίντερ μετά το 2-0 επί της Μίλαν στην δική τους πρώτη «μονομαχία» στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Κώστας Ζάλιαρης