Άλαρνταϊς: «Όλοι κάνουν καθυστερήσεις, είναι αστείο να παραπονιούνται» (vid)

Απαντώντας ξεκάθαρα πως και ο Κλοπ και ο Τεν Χαγκ προτιμούν να βλέπουν τους παίκτες τους να κάνουν καθυστερήσεις αν κρίνεται ένα σημαντικό αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά, ο Σαμ Άλαρνταϊς ξεκαθάρισε ότι είναι αστείο να εκφράζονται παράπονα επί αυτού του θέματος.  



Άλαρνταϊς: «Όλοι κάνουν καθυστερήσεις, είναι αστείο να παραπονιούνται» (vid)

Ο Big Sam προετοιμάζει την Λιντς για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Νιούκαστλ, θα είναι το δικό του πρώτο εντός έδρας ματς σε αυτή την μίνι – θητεία στα «παγώνια», αλλά θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να πάρει κάτι η ομάδα του και να μπορεί να ελπίζει σε επιβίωση.

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης κι έχοντας ακούσει από τους ρεπόρτερ να του αναφέρουν το κομμάτι των καθυστερήσεων, απάντησε:

«Ποιος παραπονέθηκε; Και ο Κλοπ το κάνει και ο Τεν Χαγκ το κάνει, όλοι το κάνουν. Είναι αστείο να το συζητάμε. Ναι μεν μπορεί να βελτιωθεί ο χρόνος παιχνιδιού, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ήδη έντονο και πολύ γρήγορο στην Πρέμιερ Λιγκ. Και γι’ αυτό προκύπτουν και τραυματισμοί. Αν ζητήσουμε να γίνει ακόμα πιο γρήγορο και να είναι πολύ περισσότερο χρόνο σε ένταση οι ποδοσφαιριστές, θα προκύψουν κι άλλα προβλήματα...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης