Γίνε σαν αυτούς: To απόλυτο respect μεταξύ Βινίσιους και Γουόκερ, η απάντηση στο «τι είναι ποδόσφαιρο»! (vid)

Παράδειγμα προς μίμηση. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την επική στιγμή που ακολούθησε μετά το σφύριγμα της λήξης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γουόκερ να γελά, να δίνει το χέρι του στον Βινίσιους και αμφότεροι να δείχνουν πόσο σέβονται ο ένας τον άλλον.  



Γίνε σαν αυτούς: To απόλυτο respect μεταξύ Βινίσιους και Γουόκερ, η απάντηση στο «τι είναι ποδόσφαιρο»! (vid)

Αντίπαλοι για 90 λεπτά, αλλά ως εκεί. Ακόμη και αν αντιμετωπίζεις κάποιον στον κορυφαίο θεσμό που υπάρχει σε αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο, δεν σταματάς ποτέ να τον σέβεσαι.

Ούτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ούτε φυσικά αφού αυτή ολοκληρωθεί. Και αυτό ακριβώς φρόντισαν να αποδείξουν σε 10 δευτερόλεπτα ο Γουόκερ με τον Βινίσιους.

Το ματς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει, όλο το βράδυ έχουν «σκυλιάσει» ο ένας απέναντι στον άλλον και στο φινάλε ο Άγγλος χαμογελά, σηκώνει τα χέρια, πλησιάζει στον σκόρερ της «Βασίλισσας» και του πιάνει την κουβέντα.

 

Συζητούν πιθανώς για το απίστευτο γκολ του, αγκαλιάζονται και δείχνουν πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο. Όλα αυτά μέχρι την άλλη εβδομάδα, που κάποιος θα περάσει, κάποιος θα αποκλειστεί, αλλά το απόλυτο respect τους διέπει για πάντα!

Δημήτρης Μανάκος