Το γούρικο Amex για τον Ντάις οδήγησε στην 5άρα επιβίωσης

Ο Σον Ντάις κατάφερε γι’ ακόμα μια φορά να φύγει … ευτυχισμένος από το γήπεδο της Μπράιτον και ο τρόπος που η Έβερτον έφτασε σε πέντε γκολ κόντρα σε μια ομάδα που προκάλεσε θαυμασμό, κατέστησε σπουδαίο το βήμα παραμονής των «ζαχαρωτών» στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Το γούρικο Amex για τον Ντάις οδήγησε στην 5άρα επιβίωσης

Ο νυν κόουτς της ομάδας του λιμανιού, όσο δύσκολο εγχείρημα κι αν είχε όταν αποφάσισε να δεχθεί την πρόκληση της προσπάθειας να κρατήσει την Έβερτον στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, φαίνεται πως τελικά είχε άσους στο μανίκι.

Ένας εξ αυτών ήταν και η παράδοση που έχει εκείνος στο γήπεδο της Μπράιτον. Ουδέποτε πριν από το ματς της Δευτέρας είχε φύγει από εκεί ηττημένος σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και το πιο πρόσφατο ματς αποτέλεσε έναν τεράστιο θρίαμβο.

Η Έβερτον ισοπέδωσε τους «γλάρους» με το τελικό 5-1, έχοντας πετύχει τρία τέρματα από το πρώτο ημίωρο! Στο Amex Stadium από την σεζόν 2018-2019, ο Ντάις έχει πλέον τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες και στο πιο… γούρικο γήπεδο που θα μπορούσε να βρεθεί, έβαλε βάσεις ώστε να επενδύσει στην επιβίωση του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης