Αυτή η Λέστερ… δεν είναι για την Premier League – «Πεντάρα» από τη Φούλαμ, «κράξιμο» από τον κόσμο!

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Λέστερ, η οποία ηττήθηκε με 5-3 από τη Φούλαμ και με τρία ματς να απομένουν, δείχνει πως «ζορίζει» πολύ η παραμονή της στην Premier League. Δύο γκολ ο Γουίλιαν, άλλα τόσα ο Κέρνεϊ, έχασε πέναλτι ο μοναδικός που δεν… έκραξαν οι οπαδοί, ο Τζέιμι Βάρντι!



Αυτή η Λέστερ… δεν είναι για την Premier League – «Πεντάρα» από τη Φούλαμ, «κράξιμο» από τον κόσμο!

Καράβι που… βουλιάζει είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Λέστερ, η οποία ηττήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία, με 5-3 από τη Φούλαμ και προς το παρόν δείχνει πως δύσκολα θα συνεχίσει την πορεία της στην Premier League, με τέτοιου είδους εμφανίσεις.

Σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες, ο Τζέιμι Βάρντι που έχασε πέναλτι ήταν ο μοναδικός διασωθέντας. Το σκορ άνοιξε ο Γουίλιαν στο 10ο λεπτό, για να έρθει ο Κάρλος Βινίσιους στο 18’ και να κάνει το 2-0, με συνέπεια οι «αλεπούδες» να ανοιχτούν άμεσα προκειμένου να μειώσουν.

Τιμωρήθηκαν με τρία γκολ στο 44ο λεπτό από τον Κέρνεϊ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται και τους φίλους της ομάδας να «κράζουν» τους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που επέδειξαν σε ολόκληρο το 45άλεπτο.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Λέστερ επιχείρησε να ξαναμπεί στο ματς, αλλά προτού να το αντιληφθεί, δέχθηκε και δεύτερο γκολ, ξανά από τον Κέρνεϊ. Η μείωσε ήρθε στο 59’ από τον Μάντισον και επτά λεπτά μετά, ο Βάρντι είχε την ευκαιρία να ευστοχήσει από τα «11» βήματα, αλλά νικήθηκε εύκολα από τον Λένο.

Ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γουίλιαν στο 70’, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Τζέιμς Μάντισον, με πέναλτι, στο 82ο λεπτό και ο Μπαρνς στις καθυστερήσεις.

Μένουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι, σε ισοβαθμία με τη Λιντς και ματς περισσότερο, θα παίξουν την παραμονή τους στην κατηγορία κόντρα σε Λίβερπουλ, Νιούκαστλ (εκτός αμφότερα) και Γουέστ Χαμ!

Δημήτρης Μανάκος