Την «έκαψε» ο Ντε Χέα και η Λίβερπουλ το χάρηκε! (vids)

Με γκάφα σε σουτ του Μπενραχμά που δεν θα έπρεπε καν να θεωρηθεί απειλητικό, αφού δεν είχε δύναμη, ο Ντε Χέα έγινε μοιραίος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο! Η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε 1-0, ίσως στη μεγαλύτερη νίκη της μέσα στην σεζόν και οι «κόκκινοι διάβολοι» με διαδοχικές ήττες έχουν πλέον ανοίξει για τα καλά την όρεξη της Λίβερπουλ για την 4άδα! 



Την «έκαψε» ο Ντε Χέα και η Λίβερπουλ το χάρηκε! (vids)

Η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου έδωσε ώθηση και κουράγιο στην Γουέστ Χαμ κι εκείνη, αφού επιθετικά η Γιουνάιτεντ ήταν άστοχη και αναποτελεσματική, βρήκε την ευκαιρία να προκαλέσει την τύχη της και να πετύχει ένα τρομερά σημαντικό γκολ! Τα «σφυριά» μπορεί να έβλεπαν τους Ράσφορντ, Μπρούνο, Άντονι κι Έρικσεν να έχουν δοκάρια (2) και να χάνουν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ειδικά με τον Δανό προς το φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο, σε μια δική τους στιγμή που έδειχνε να ελέγχει ο Ντε Χέα, έγινε... το απρόβλεπτο!

Ο Ισπανός στο 27ο λεπτό δεν άπλωσε σωστά το χέρι του στο σουτ του Μπενραχμά και μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του για το 1-0 της ομάδας του Μόγιες! Ο Λίντελοφ που μάλλον γλίτωσε μια παράβαση για πέναλτι σε χέρι που φάνηκε να κάνει στα τελειώματα του πρώτου μέρους, έπρεπε να φροντίσει να διώχνει τα γεμίσματα των παικτών της Γουέστ Χαμ, με την Γιουνάιτεντ πλέον με την πλάτη στον τοίχο και με την Λίβερπουλ να... ορέγεται την 4η θέση με αυτή την κατάσταση.

Στο 52ο λεπτό ο Ντε Χέα πάλι έχασε την μπάλα αν και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα, ωστόσο, αυτή τη φορά το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο Αντόνιο χρεώθηκε επιθετικό φάουλ. Ακόμα μια φάση προς συζήτηση μετά το χέρι του Λίντελοφ... Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει πλέον τα πάνω τους, ο κόσμος το απολάμβανε, ο Ράις πήρε κι αυτός μια προσπάθεια που έφυγε άουτ και στο 73' ακυρώθηκε κι άλλο γκολ της Γουέστ Χαμ για οφσάιντ του Σούτσεκ στην κεφαλιά από την σέντρα του Πακετά. Ο Τεν Χαγκ πέρασε τους Σάμπιτζερ και Σάντσο στο ματς, είχε βάλει ήδη και τον Μαρσιάλ για να τονώσει επιθετικά την ομάδα του, αλλά λύσεις δεν υπήρξαν! Έτσι, η Γουέστ Χαμ πήρε το τεράστιο «τρίποντο» για να βρεθεί στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που πλέον είναι ορθάνοιχτη η υπόθεση της 4άδας κι ας έχει κι ένα ματς λιγότερο η Γιουνάιτεντ. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης