Η απίθανη εξέλιξη στην τεράστια ανατροπή της Νοτς Κάουντι: Στο Wembley με γκολ στο… 97’ και το 119’! (vids)

Τεράστια η ψυχή που έβγαλε η Νοτς Κάουντι στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς των play-off της National League. Πίσω με 2-0 στο ημίχρονο, παράταση με γκολ στο τελευταίο λεπτό και… πρόκριση στο Wembley με το 3-2 να γίνεται στο 119’! Απίθανο παιχνίδι…



Η απίθανη εξέλιξη στην τεράστια ανατροπή της Νοτς Κάουντι: Στο Wembley με γκολ στο… 97’ και το 119’! (vids)

Μπορεί η Νοτς Κάουντι να συγκέντρωσε περισσότερους από 100 βαθμούς στην κανονικά διάρκεια της National League και να ήταν η μοναδική που μπορούσε να ακολουθήσει τη Ρέξαμ βαθμολογικά, όμως αυτό δεν εξασφαλίζει καμία άνοδο.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που στην 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανεβαίνει απευθείας στις επαγγελματικές κατηγορίες μόνο ο πρώτος και οι θέσεις 2 με 7 πηγαίνουν στα play-off του θεσμού.

Μοναδικό πλεονέκτημα για τον 2ο και τον 3ο είναι το γεγονός πως πηγαίνουν απευθείας στον ημιτελικό, αλλά αυτό που συνέβη ανάμεσα στη Νοτς Κάουντι και τη Μπόρεχαμ Γουντ στο «Meadow Lane», είναι πραγματικά… αδιανόητο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γκολ σε οκτώ λεπτά στο φινάλε του πρώτου μέρους και όλα έδειχναν πως θα «σοκάρουν» το σύνολο του Λουκ Γουίλιαμς. Η ανατροπή που ακολούθησε όμως ήταν… επικών διαστάσεων.

Με το ματς στο 97ο λεπτό και το σκορ στο 2-1 υπέρ της Μπόρεχαμ, ο Μπάλντγουιν ισοφάρισε από κοντά, κάνοντας δύο τα δικά του γκολ στο παιχνίδι!

Για να οδηγηθούμε στο έξτρα – μισάωρο και εκεί να «μιλήσει» ο Τζόουνς, με το δεύτερο γκολ της καριέρας του με τη νυν ομάδα του. Απίστευτο σουτ, λάθος του γκολκίπερ, πανζουρλισμός στο «σπίτι» της Νοτς Κάουντι και πρόκριση στον τελικό του Wembley, με φόντο την επιστροφή στη League Two!

Δημήτρης Μανάκος