Αποθέωση Πεπ σε Μπράιτον: «Η καλύτερη στον κόσμο»! (vid)

Ούτε το δικό του στυλ παιχνιδιού ήθελε να εξυμνήσει, ούτε τον Χάαλαντ, ούτε τίποτα! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε κορυφαία στον κόσμο αυτή τη στιγμή την Μπράιτον ως προς το ενθουσιώσες ποδόσφαιρο που παίζει!  



Αποθέωση Πεπ σε Μπράιτον: «Η καλύτερη στον κόσμο»! (vid)

Οι «γλάροι» κερδίζουν νέους οπαδούς με τον σεβασμό που αντιμετωπίζουν κάθε νέα πρόκληση που έρχεται στον δρόμο τους και πολύ περισσότερο, με το τσαγανό και το τρομερά ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν στο γήπεδο, κόντρα σε κάθε αντίπαλο, δίχως να υπολογίζουν από ιστορίες και ονόματα.

Και παρά το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι χάθηκαν βασικές μονάδες, αργότερα αποχώρησε και ο Πότερ για την Τσέλσι, ο σύλλογος όχι απλά δεν «παραπάτησε», αλλά πήγε και πολύ καλύτερα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχοντας δει και τον τρόπο με τον οποίο ο Ντε Τζέρμπι κατάφερε να κάνει το double για την Μπράιτον φέτος απέναντι στην Γιουνάιτεντ – αν και στο πρώτο ματς ήταν ο προκάτοχός του στον πάγκο – αποθέωσε τους «γλάρους» και τους χαρακτήρισε «την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή σε επίπεδο ενθουσιασμού που προκαλεί με το ποδόσφαιρο που παίζει στον αγωνιστικό χώρο»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης