Απίθανο: Ο Ριτσάρλισον έχει πάρει πιο πολλές κάρτες σε πανηγυρισμούς γκολ του από όσα τελικά μέτρησαν! (video)

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά είναι πραγματικότητα. Ο Ριτσάρλισον έχει πάρει φέτος δύο κίτρινες κάρτες σε πανηγυρισμούς γκολ, την στιγμή που τα τέρματα που μέτρησαν από τον Βραζιλιάνο στην Premier League, είναι λιγότερα…



Απίθανο: Ο Ριτσάρλισον έχει πάρει πιο πολλές κάρτες σε πανηγυρισμούς γκολ του από όσα τελικά μέτρησαν! (video)

Όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τότεναμ, όλοι θεωρούσαμε πως πρόκειται για μία χρήσιμη προσθήκη, προερχόμενος από ένα ανταγωνιστικό club και όντας πλέον ώριμος για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Πλέον, με τον καιρό να έχει περάσει και την αγωνιστική του κατάσταση να μην βελτιώνεται, ο Ριτσάρλισον είναι προφανές πως δεν έχει προσφέρει κάτι στον σύλλογο του Λονδίνου. Οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν πάρει όσα θα ήθελαν από αυτόν, η ένταση με τον Αντόνιο Κόντε τον επηρέασε και αισίως, μετά από οκτώ μήνες στον σύλλογο, κατάφερε να σημειώσει το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Νίκησε τον Άλισον από κοντά, ισοφάρισε τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», αλλά 99 δευτερόλεπτα μετά, βρέθηκε και πάλι σε δεινή θέση, μιας και ο Ντιόγο Ζότα του «έκλεψε» τον τίτλο του MVP.

Κατά τον πανηγυρισμό του, ο Ριτσάρλισον έβγαλε τη φανέλα του. «Ξέσπασε», το έψαχνε πολύ. Και φυσικά δέχθηκε κίτρινη κάρτα για αυτό, η οποία είναι η δεύτερη που λαμβάνει επειδή δεν μπορεί να συγκρατηθεί όταν σκοράρει στην Premier League.

Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Γκολ, κάτω η φανέλα του και «κιτρινισμός». Τι σημαίνει πρακτικά αυτή η ιστορία; Πως ο Ριτσάρλισον έχει πάρει περισσότερες κίτρινες κάρτες για πανηγυρισμούς σε γκολ του σε επίπεδο πρωταθλήματος, από ό,τι τελικά είναι τα ίδια τα γκολ του… Απίθανο!

 

 

Δημήτρης Μανάκος