Απίθανος Μουρίνιο, έκρυψε πάνω του μικρόφωνο για πιθανές προσβολές από διαιτητή!

Μόνο ένας τόσο… ποδοσφαιρικά τρελός και πονηρός, όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο, θα έκανε κάτι τέτοιο! Ο Πορτογάλος έφτασε σε σημείο να κρύψει μικρόφωνο πάνω του, προκειμένου να έχει αποδεικτικά στοιχεία ενάντια ενός συγκεκριμένου ρέφερι!  



Απίθανος Μουρίνιο, έκρυψε πάνω του μικρόφωνο για πιθανές προσβολές από διαιτητή!

Ο… άλλοτε special one, στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μόντσα, το βράδυ της Τετάρτης, είχε φροντίσει για παν ενδεχόμενο και κυρίως για την υπεράσπιση του εαυτού του.

Έχοντας αντιμετωπίσει πολλάκις τη φετινή σεζόν, διαιτητές που δεν δίστασαν να τον αποβάλλουν από τον πάγκο και έρχονταν σε ρήξη μαζί του, ο Μουρίνιο θέλησε να είναι προετοιμασμένος για τη συνάντηση με τον Chiffi.

Βέβαια, τα λόγια του μετά από το παιχνίδι, έκαναν την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να παρέμβει και να ερευνά τα όσα ανέφερε, ωστόσο, ο κόουτς των «τζιαλορόσι» είχε φροντίσει να κάνει κάτι πρωτόγνωρο. Έκρυψε πάνω του μικρόφωνο για να έχει κάθε συνομιλία με τον διαιτητή καταγεγραμμένη! «Ήταν δύσκολο να παίξουμε με τον χειρότερο ρέφερι που έχω δει στην καριέρα μου. Τεχνικά άθλιος, απάνθρωπος, δεν χτίζει σχέσεις. Δεν είμαι χαζός, λοιπόν, έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου και όλα έχουν καταγραφεί κανονικότατα» είπε ο Ζοσέ!

Κώστας Ζάλιαρης