Σπουδαία στιγμή για τη Μπρόμλεϊ: Στα ημιτελικά της National League, πρώτη φορά στην ιστορία της! (vid)

Σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά των play-off της National League πανηγύρισε η Μπρόμλεϊ, η οποία επικράτησε με ανατροπή, με 2-1 της Γουόκινγκ και βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτό το σημείο του θεσμού.



Σπουδαία στιγμή για τη Μπρόμλεϊ: Στα ημιτελικά της National League, πρώτη φορά στην ιστορία της! (vid)

Πρόκειται για μία από τις πιο συμπαθείς ομάδες της National League, με τη Μπρόμλεϊ να έχει αρκετούς υποστηρικτές, μιας και έχει για προπονητή της τον Άντι Γούντμαν, που ξεκίνησε από την Άρσεναλ, αλλά και τον γιο του «θρύλου» των «κανονιέρηδων», Ντένις Μπέργκαμπ.

Τερμάτισε στην 7η θέση της κατάταξης, μπήκε… οριακά στα play - off και πλέον βιώνει μία από τις πιο «χρυσές» μέρες της ιστορίας της, μιας και για πρώτη φορά από τότε που υφίσταται ως σύλλογος, βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού.

Για να συμβεί μάλιστα αυτό, χρειάστηκε να αποκλείσει την 5η της κανονικής διάρκειας, Γουόκινγκ, και μάλιστα με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε με τον Τσικ με τη συμπλήρωση μίας ώρας και γύρισε το ματς στο 78’.

Σέντρα, γκολ του Ελεβέρε, έξαλλοι πανηγυρισμοί και η Μπρόμλεϊ οδεύει στα ημιτελικά, όπου και θα συναντήσει την Τσέστερφιλντ, το βράδυ της Κυριακής (07/05).

Δημήτρης Μανάκος